Featured Restaurant Sushi Brăila

Unde găsesc cel mai bun sushi din Brăila?

Katana Sushi oferă produse de cea mai bună calitate, cu rețete de sushi autentice japoneze. Prețurile accesibile și gusturile irezistibile ale produselor noastre te vor convinge că suntem într-adevăr cel mai tare restaurant de sushi din Brăila. La Katana Sushi găsești cel mai gustos tartar de somon sau tartar de ton, cea mai suculentă caracatiță și cele mai savuroase platouri de sushi. De asemenea, rețetele noastre de calamari, nigiri și mochi de-abia așteaptă să-ți încânte papilele gustative. Toate aceste specialități asiatice pot fi servite cu vinurile recomandate de bucătarii noștri. 

Katana Sushi este locul unde pasiunea pentru sushi și energia pozitivă se întâlnesc. Mediul ambiant te încântă de la primii pași în restaurantul nostru de pe Calea Călărașilor, nr. 35. Restaurantul și serviciul nostru de livrare îți stau la dispoziție cu un program prietenos de funcționare. Ne găsești de Luni până Duminică, între orele 11:00-23:00.

Cum pot comanda de la Katana Sushi? 

Hai să încerci gusturile asiatice de la Katana Sushi Brăila! Chiar și atunci când vremea nu îți este prietenă și te împiedică să ajungi la noi. Poți experimenta bucătăria japoneză din confortul casei tale în 4 pași simpli:

  1. Intră pe site-ul Katana Sushi Brăila și te bucuri de diversitatea de produse din care poți alege din secțiunea Produse.
  2. Sună la unul dintre numerele de telefon afișate în secțiunea de Contact și plasezi comanda cu produsele care îți încântă simțurile.
  3. Caută filmul preferat pe Netflix cât timp bucătarii noștri specializați în sushi îți vor pregăti în timp util preparatele japoneze preferate. În cel mai scurt timp, curierii noștri vor fi la ușa ta.
  4. Bucură-te de aperitivele, specialitățile și deserturile japoneze din confortul casei tale!

Niciodată nu a fost mai simplu să te bucuri de cel mai delicios sushi, într-un timp atât de scurt!

Prospețime, calitate și accesibilitate sunt cuvintele care stau la baza acțiunilor noastre de pregătire a celui mai proaspăt sushi din oraș. Sper că te-am convins că restaurantul Katana Sushi nu este doar un local. Katana Sushi este o experiență de care te poți bucura la nesfârșit!

Te invităm să faci parte din călătoria Katana Sushi în oceanul gusturilor asiatice și să ne urmărești pe pagina de Instagram și Facebook

 

Log In