Featured Katana Sushi – Sushi bun și accesibil

Katana Sushi este un restaurant cu specific asiatic, unde se poate găsi cea mai gustoasă mâncare asiatică. Locul unde condimentele asiatice se îmbină perfect. Katana Sushi creează cele mai delicioase Lunch Box-uri pentru pauza de prânz de la locul de muncă. Creveții Tempura, Noodles de Pui sau Noodles de Legume și Salata de Alge sunt câteva dintre specialitățile care te așteaptă la Katana Sushi Brăila. 

Varietatea produselor noastre te va convinge că aici găsești cea mai bună mâncare asiatică din Brăila.

Katana Sushi

Experimentează mâncarea japoneză preferată în timp ce te bucuri de gustul unei porții de Spring Rolls sau de un Crispy Somon.

La party poți împărtăși această bucurie cu prietenii tăi în jurul unui Party Box sau în jurul unui platou de Maki delicios. 

Ce înseamnă Katana?

Katana Sushi Brăila este locul unde pasiunea pentru mâncarea japoneză a adus împreună cei mai entuziasmați oameni. Întreaga noastră echipă contribuie cu drag la prepararea celor mai cunoscute rețete de sushi. 

Cine formează echipa Katana Sushi Brăila?

Bucătarii Katana Sushi au o experiență de peste 16 ani în pregătirea și prepararea produselor din pește proaspăt. Experiența acestora în cadrul restaurantelor de top din București și Brăila este resimțită în gustul irezistibil al produselor. 

Distribuirea celui mai bun sushi nu este posibilă fără implicarea activă a livratorilor noștri. Celik Hakan și Dan Coman se asigură că timpul de livrare al preparatelor este întotdeauna cât mai scurt. Astfel, tu te poți bucura cât mai repede de experiența Katana Sushi. 

Te invităm să faci parte din călătoria Katana Sushi în oceanul gusturilor asiatice și să ne urmărești pe pagina de Instagram și Facebook! 

Log In